Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Egyedi póló - Te is add át magad a Barbie-láznak

Egyedi póló - Te is add át magad a Barbie-láznak

2023. 08. 31. 10:58:00 BEAR IT
A Barbie baba az évtizedek során a gyerekek és a gyűjtők körében is kultusz szintű ikonként vált ismertté. Ez a baba nem csupán játék, hanem egy egész korszakot és kulturális hatást képvisel.
Mutasd meg kedvenc állatod egyedi pólódon

Mutasd meg kedvenc állatod egyedi pólódon

2023. 07. 30. 16:09:00 BEAR IT

Az Állatok Világnapja egy igazán különleges nap, ez a nap minden évben október 4-én jön el, és egyedülálló lehetőségeket nyújt arra, hogy rávilágítsunk az állatok védelmének fontosságára és a természet gazdagságára. Emellett itt van még az Állatkertek napja is, amelyet hivatalosan augusztus 9-én tartanak számon. Azért ezen a napon, mert 1866-ban augusztus 9. volt az a nap, amikor megnyitották a Budapesti Állat-és Növénykertet, Magyarország első állatkertjét. 


Európában a Schönbrunni Állatkert volt az első, amelyet 1740-ben alapított Mária Terézia főhercegnő Bécsben.

Fesztiválozz egyedi pólóban

Fesztiválozz egyedi pólóban

2023. 06. 30. 13:10:00 BEAR IT
A fesztiválok története több évszázadra nyúlik vissza, különböző kultúrákban és vallásokban gyökerezik. Eredete összefonódik az emberi társadalommal és az élet különféle aspektusaival, mint például az időjárás, az évszakok változása, a termékenység, a vallás, a művészet és a közösség.
A legjobb ajándék ötlet: egyedi páros póló

A legjobb ajándék ötlet: egyedi páros póló

2023. 05. 31. 11:17:00 BEAR IT
A barátság egy olyan csodálatos kapcsolat, amely kitölti az életünket. A kölcsönös szereteten, megértésen és támogatáson alapul.
Magyarország népszerű sorozatai - egyedi pólókon

Magyarország népszerű sorozatai - egyedi pólókon

2023. 04. 30. 14:12:00 PólóPont

A sorozatokban megjelenő karakterekkel való azonosulás és az érzelmi kapcsolódás az egyik legfontosabb ok, ami miatt az emberek rajonganak a sorozatokért. Képesek kötődni az adott karakterekhez, akiket szeretnek, akikkel együtt izgulnak, akikkel szomorkodnak vagy akiket gyűlölnek. A szereplők személyiség fejlődése az évadokon át érdekesek és tanulságosak is lehetnek. Az izgalmas történetek és fordulatok segítenek kiszakadni a mókuskerékből és elkalauzolni minket egy másik világba. Közös program lehet a családdal és barátokkal egyaránt. A streaming szolgatásoknak köszönhetően manapság már számos szolgáltató közül lehet válogatni és lehetővé teszik számunkra, hogy bárhol, bármikor nézhessük a kedvenc sorozatainkat.

 

Ajándékozz anyák napjára egyedi pólót

Ajándékozz anyák napjára egyedi pólót

2023. 03. 31. 12:34:00 PólóPont Bt.
Van egy igazán különleges kapcsolat az életünkben, amely messze felülmúlja a többit. Ez a kapcsolat nem más, mint az anya-gyermek kapcsolata. Az anyák családjuk iránt érzett szeretete, odaadása, gondoskodása felbecsülhetetlen.
Mi lenne a legjobb ajándék legénybúcsúra? Hát mi más, mint az egyedi póló nyomtatás

Mi lenne a legjobb ajándék legénybúcsúra? Hát mi más, mint az egyedi póló nyomtatás

2023. 03. 02. 10:00:00 PólóPont Bt.
Csak egy esküvőhöz kapcsolódó esemény van, ahol a vőlegényé a főszerep, ez a legénybúcsú. Baráti társaságtól függően lehet egyszerűbb is, mint egy visszafogott hétvége a közeli barátokkal, családtagokkal a természethez közel, vagy egy hangulatos kis nap valamilyen városi programmal eltöltve. Természetesen a vőlegény igényeihez mérten, bármi szóba jöhet.
A tökéletes Valentin napi ajándék - a páros póló

A tökéletes Valentin napi ajándék - a páros póló

2019. 11. 11. 10:59:19 PólóPont Bt.

“Az igaz szerelem kincs, amelyet áhítattal kell elfogadni, és odaadással megőrizni.”

Egyedi karácsonyi pólók - tervezz pólót az egész családnak

Egyedi karácsonyi pólók - tervezz pólót az egész családnak

2019. 11. 11. 10:58:17 ShopRenter

Hamarosan beköszönt az év legszebb, legvarázslatosabb ünnepe a Karácsony. A keresztény világ második legnagyobb ünnepe ez, Jézus születésének napja. Az emberek a XIV.századig templomokban ünnepelték a karácsonyt, jászolt építettek, szent misére mentek. Napjainkban már az emberek leginkább az otthonukban tartják, ami a szeretetről, az összetartozásról és nem utolsó sorban az ajándékozásról szól. Az ajándékozás, mint hagyomány Szent Miklósnak köszönhető, Európa szerte a XIII. században terjedt el. Különböző keresztény kultúrkörökben az ajándékokat más-más misztikus lény hozza. Hazánkban a Jézuskáé ez a megtiszteltetés. Érdekesség, hogy a Jézuska is titokban munkálkodik, a gyermekek soha sem láthatják, fontos, hogy ez a titokzatosság, és hit megmaradjon a gyerekek szívében. Amíg a szülők elterelik a kicsik figyelmét a Jézuska feldíszíti a fenyőfát,  meglepetéseket hagy nekik a fa alatt és már indul is tovább, hogy megajándékozzon minden jó gyereket.

Tervezz egyedi Grinch pólókat

Tervezz egyedi Grinch pólókat

2019. 11. 11. 11:00:07 PólóPont Bt.
Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a Grinch kis hazánkban is. Amerikából származik, ez a méltán híres karakter, egy zöld színű, szőrös lény, aki gyűlöli a karácsonyt és mindent megtesz annak érdekében, hogy a szeretet ünnepét eltörölje a föld színéről. A gúzsba kötött karácsonyfa mintájára született meg a grincsfa, amik a karácsony közeledtével előtérbe kerülnek, és előszeretett vásároljuk és visszük haza ezeket a nagyszerű ünnepi díszeket.
Az oldal tetejére