Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A tökéletes Valentin napi ajándék - a páros póló

PólóPont Bt.
2023. 02. 12. 00:00:00
A tökéletes Valentin napi ajándék - a páros póló

“Az igaz szerelem kincs, amelyet áhítattal kell elfogadni, és odaadással megőrizni.”

A szerelem egy olyan erős érzelem, ami által az ember a lehető legszorosabban kötődhet valakihez. Ez az erős vonzódás, lelki és testi vonzalmon alapul, a szeretett személy iránt, ami ragaszkodásban, vágyakozásban és szenvedélyben nyilvánul meg.

A Valentin napot/ Bálint napot február 14-én tartják világszerte, elterjedését leginkább a XX. század végétől tartják számon, a szerelmesek ünnepeként. Szent Bálint a szerelmesek védőszentje. Magyarországon a 90-es évektől vált ismertté és egyre népszerűbbé. Ezen a napon a szerelmesek megajándékozzák egymást valentin napi ajándékokkal, szerelmes üzenetekkel. E keresztény szokás eredete, az hogy Szent Bálint Terni, akkori püspöke a XIV. században a jegyesek, a fiatal házasok védőszentjévé vált Angliában és Franciaországban. A róla elterjedt szóbeszéd vált az alap történetté, ami átalakította ezt a szokást, ünnepet. E történet szerint, mielőtt a keresztény hite miatt kivégezték február 14-én, Bálint a hite erejével visszaadta a börtönőre vak lányának a szeme világát, bekövetkezett halála előtt búcsú üzenetet küldött a lánynak, amit így írt alá: “A Te Bálintod”. Ez a Bálint-napi üzenetküldés eredetének a leggyakrabban használt magyarázata. Van még egy karakter, aki szintén említést érdemel ezen a jeles napon, ő nem más mint Ámor, aki egy római mitológiai alak, a szerelem istene más néven Cupido.
Reméljük az új évben azokat az embereket is eltalálja a nyilával, akinél eddig mellé lőtt! :)

 

Valentin-napi ajándékokat nem a legegyszerűbb feladat találni, akár friss kapcsolatban élsz, akár hosszú házasságban. De mi most adunk neked egy jó ötletet, hogy a Valentin nap még romantikusabban, még szerelmesebben teljen. Mutasd meg párodnak mennyire szereted őt, valentin napi páros pólóval, páros pulóverrel igazi örömet szerezhetsz, legyen ez idén a szerelmed záloga. Egy szépen becsomagolt, páros póló nagyszerű ajándék lesz a szerelmednek, és hát jó ajándék neked is. :) Ha páros pólót nyomtatnál a legjobb helyen jársz, használd a póló tervezőt és tölts fel egyedi képet, vagy válassz meglévő valentin-napi mintáinkból.

 

Dobd fel az idei Valentin-napot!


Páros Valentin-napi ajándék ötletek bearit.hu-n!

Tartalomhoz tartozó címkék: Pólónyomtatás Valentin
Az oldal tetejére