Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tervezz egyedi Grinch pólókat

PólóPont Bt.
2022. 12. 20. 00:00:00
Tervezz egyedi Grinch pólókat
Az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a Grinch kis hazánkban is. Amerikából származik, ez a méltán híres karakter, egy zöld színű, szőrös lény, aki gyűlöli a karácsonyt és mindent megtesz annak érdekében, hogy a szeretet ünnepét eltörölje a föld színéről. A gúzsba kötött karácsonyfa mintájára született meg a grincsfa, amik a karácsony közeledtével előtérbe kerülnek, és előszeretett vásároljuk és visszük haza ezeket a nagyszerű ünnepi díszeket.

A Grinch karakterét egy meseíró találta ki, aki nem más, mint  Dr.Seuss, a története pedig igazán szívmelengető. Az író egy igazán kedves történettel szeretett volna előrukkolni, de valójában ez nem teljesen sikerült neki, természetesen a történet mégis jól végződik. Az eredete egészen az ötvenes évekre nyúlik vissza, pontosabban az 1957-ben megjelent a könyve alapján készítettek belőle mesét és filmet is. A film, amiben Jim Carrey kapta a főszerepet, 2000-ben jelent meg How the Grinch Stole Christmas címmel,  arról szól, hogy a Grinch szeretné ellopni a karácsonyt. A Kifalvi kik imádják a karácsonyt de a Grinch, aki Kifalvától északra, a Kobak-hegyen lakik, ki nem állhatja sem a karácsonyt, sem a Kiket. Max nevű kutyájával egy barlangban él, és meglehetősen rossz emlékeket őriz a karácsonyról. Találkozik egy kedves kislánnyal, aki meghívja a városi karácsonyi ünnepségre, hogy ünnepeljen velük. A Grinch végül elmegy, és kap egy ajándékot, ami egy borotvát rejt, viszont ettől dühbe gurul, és törni-zúzni kezd, elhatározza, hogy tönkre teszik az ünnepeket. Nagy fába vágja a fejszéjét, nekilát, hogy ellopja  a karácsonyfákat, az ajándékokat és minden dekorációt a házakból, mintha a karácsony sose létezett volna. Később megdöbbenve tapasztalja, hogy hiába minden fáradozása, Kifalva lakói ennek ellenére boldogok, és ugyanúgy ünneplik a karácsonyt táncolva, dalolva. A Grinch végül ráeszmél, hogy a karácsony nem a tárgyakban rejlik, hanem az emberek szívében, ezáltal az ő szíve is meglágyul.

Ha szereted a Grinchet, vagy hasonló karácsonyi karaktereket, akkor jó helyen jársz. Weboldalunkon tervezhetsz egyedi Grinch karácsonyi pólókat,és egyedi pulóvereket, de választhatsz meglévő mintáink közül is. Tökéletes Grinch ajándékok kerülhetnek idén karácsonykor is a fa alá.

Tervezz egyedi Grinch pólókat, vagy pulóvereket magadnak, vagy karácsonyi ajándéknak bearit.hu-n!

Tartalomhoz tartozó címkék: Grincs Karácsony Pólónyomtatás
Az oldal tetejére