Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egyedi póló - Te is add át magad a Barbie-láznak

BEAR IT
2023. 08. 31. 10:58:00
Egyedi póló - Te is add át magad a Barbie-láznak
A Barbie baba az évtizedek során a gyerekek és a gyűjtők körében is kultusz szintű ikonként vált ismertté. Ez a baba nem csupán játék, hanem egy egész korszakot és kulturális hatást képvisel.

A története 1959-ben kezdődött. Az eredeti Barbie baba a Barbie Millicent Roberts nevet kapta, aki szőke hajú, kék szemű divatosan öltözködő nő volt. Ez a baba igazi újdonságnak számított akkoriban, hiszen az eddigi babák gyerekek vagy csecsemők voltak. A Barbie viszont egy felnőtt nőt ábrázolt, akinek a későbbiekben végig követhetjük különböző életútjait.


Az idő múlásával a Barbie babák is változtak, ahogy a társadalmi elvárások is. Számos karakter jött létre, mint az orvos, tanár, sportoló és különböző etnikumú babák is. Ezen felül képviselte a divat és a stílus változásait. Azonban nem vonható kétségbe, hogy a Barbie a női erőt, döntéshozatalt és önmegvalósítást is megtestesíti, és sokakat inspirál azzal, hogy bátran kövessék a vágyaikat és álmaikat. Számtalan generáció számára nyújtott és nyújt ma is inspirációt, ez az ikonikus figura.
2023 nyarán debütált Greta Gerwing Barbie filmje, mely elsöprő sikert aratott a rajongók körében. A Barbie univerzum egy olyan helyre kalauzol el, ahol még sohasem jártál. 

Barbie egyedi póló nyomtatás


Figyelem spoiler veszély! 
Barbie-nak van egy udvarlója, aki nem más mint, Ken. Barbie számára minden nap egy jó nap, míg Kennek egy nap csak akkor jó, ha Barbie ránéz. Ken kínos erőfeszítéseket tesz, majd randi helyett meghívja őt egy összejövetelre a házába – ez a valaha volt legjobb bulinak ígérkezik. Az ünnepség közepén azonban Barbie-nak rossz előérzete támad a halállal kapcsolatban. Valami aggasztó megzavarja Barbie örök életének tökéletességét Barbielandben, és a legközelebbi problémás számkivetetthez, Weird Barbie-val konzultál, hogy megtudja, mi is történik körülötte. Ahhoz, hogy eljusson a zavar forrásához, Barbie-nak át kell lépnie az emberi világba, és meg kell találnia saját gazdáját, ahová Ken is elkíséri. A Barbieland és az emberi világ közötti utazás során többek között Barbie kabrióján, űrrakétán, tandem kerékpáron és Volkswagen lakóautóval kell utazni. Los Angelesben Barbie olyan emberi jelenségekkel találkozik, többek között, mint az öregség vagy a szorongás. Barbie egy kis bonyodalomba keveredik, bejut a Mattel főhadiszállására, ahol a vezérigazgató csapdába akarja ejteni és betenni egy vitrinbe. Ehelyett Barbie megszökik, miután hazaért, harcolni kezd Barbieland visszaszerzéséért.


Mutasd meg magad egyedi pólódban, merj önmagad lenni.

Póló nyomtatással a kreativitásodnak semmi sem szabhat határt. Add át magad az egyediségnek!

Tartalomhoz tartozó címkék: Barbie
Az oldal tetejére